Aktywne filtry
Delikatny, cieniutki makaron ryżowy idealny do sałatek lub jako dodatek farszu do sajgonek.
Makaron Somen to cieniutkie niteczki pszenne, gotowe w zalewie 2 min.
Makaron Ramen w stylu japońskim to cienkie i prostokątne kluski używane w słynnej zupie Ramen. Można go używać także do dań typu stir-fries. Makaron Ramen jest porcjowany i gotowy do spożycia w zaledwie 5 minut.
Makaron ryżowy do dań smażonych, zup, farszu i sałatek.
Makaron idealny do dań typu Pad Thai, zup Pho, stir-fry i sałatek.
Makaron pszenno-gryczany w stylu japońskim Soba.
Makaron Udon w stylu japońskim do zup oraz jako dodatek do dań mięsnych i rybnych.
Świeży makaron Udon do zup i dań na gorąco.
Kraj pochodzenia: Chiny
Delikatny makaron o długich i cienkich niteczkach. popularny składnik kuchni azjatyckiej.