

Delikatny makaron o długich i cienkich niteczkach. popularny składnik kuchni azjatyckiej.
![]() |
![]() |
Co za cieniutkie niteczki! Przygotujesz makaron gotuje się 1-2-3! Ten tajski makaron świetnie sprawdzi się jako delikatny dodatek do zup, mięs, sałatek czy sajgonek. #SajgonkiWygrywają
Jak go przygotować?
Zalej wrzątkiem makaron na 2- 3 minuty, odsącz, a następnie dodaj do ulubionej potrawy
Do jakich konkretnie dań można go użyć?
Tak jak inne produkty ryżowe, makaron nie zawiera glutenu. #GlutenFree
Skład produktu: mąka ryżowa 90%, woda.
Wartość odżywcza w 100g/100ml produktu:
Wartość energetyczna | 1575kJ/371kcal |
Tłuszcze | 1,2g |
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 0.5g |
Węglowodany | 82g |
- w tym cukry | 0g |
Białko | 7,4g |
Sól | 0,07g |
Wyprodukowano w Tajlandii.
246 |
Brak recenzji użytkowników
Makaron Ramen w stylu japońskim to cienkie i prostokątne kluski używane w słynnej zupie Ramen. Można go używać także do dań typu stir-fries. Makaron Ramen jest porcjowany i gotowy do spożycia w zaledwie 5 minut.
Makaron idealny do dań typu Pad Thai, zup Pho, stir-fry i sałatek.
Delikatny, cieniutki makaron ryżowy idealny do sałatek lub jako dodatek farszu do sajgonek.
Świeży makaron Udon do zup i dań na gorąco.
Makaron ryżowy do dań smażonych, zup, farszu i sałatek.
Makaron Somen to cieniutkie niteczki pszenne, gotowe w zalewie 2 min.
Kraj pochodzenia: Chiny
Makaron pszenno-gryczany w stylu japońskim Soba.
Makaron Udon w stylu japońskim do zup oraz jako dodatek do dań mięsnych i rybnych.