

![]() |
![]() |
Skład produktu: zielona fasolka.
Wartość odżywcza w 100g/100ml produktu:
Wartość energetyczna | 1470kJ/350kcal |
Tłuszcze | 0g |
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 0g |
Węglowodany | 85g |
- w tym cukry | 0g |
Białko | 0g |
Sól | 0,05g |
Wyprodukowano w Chinach.
249 |
Brak recenzji użytkowników
Makaron Somen to cieniutkie niteczki pszenne, gotowe w zalewie 2 min.
Makaron pszenno-gryczany w stylu japońskim Soba.
Makaron Udon w stylu japońskim do zup oraz jako dodatek do dań mięsnych i rybnych.
Makaron ryżowy do dań smażonych, zup, farszu i sałatek.
Świeży makaron Udon do zup i dań na gorąco.
Makaron Ramen w stylu japońskim to cienkie i prostokątne kluski używane w słynnej zupie Ramen. Można go używać także do dań typu stir-fries. Makaron Ramen jest porcjowany i gotowy do spożycia w zaledwie 5 minut.
Makaron idealny do dań typu Pad Thai, zup Pho, stir-fry i sałatek.
Delikatny, cieniutki makaron ryżowy idealny do sałatek lub jako dodatek farszu do sajgonek.
Kraj pochodzenia: Chiny
Delikatny makaron o długich i cienkich niteczkach. popularny składnik kuchni azjatyckiej.