

Kraj pochodzenia: Japonia
![]() |
![]() |
Skład produktu: woda gazowana, syrop kukurydziany o wysokiej zawartości fruktozy, regulator kwasowości: kwasek cytrynowy E330, cytrynian sodowy E331; barwnik: E163; aromat.
Wartość odżywcza w 100g/100ml produktu:
Wartość energetyczna | 199kJ/47kcal |
Tłuszcze | 0.5g |
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 0g |
Węglowodany | 11g |
- w tym cukry | 10g |
Białko | 0.5g |
Sól | 0.02g |
Wyprodukowano w Japonii.
130 |
Średnia wartość odżywcza | w 100g/100ml |
Wartość energetyczna | 47 kcal |
Tłuszcze | 0,5g |
Węglowodany | 11g |
w tym cukry | 10 |
Białko | 0,5g |
Sól | 0,02g |
Brak recenzji użytkowników
Pochodzenie marakui nie jest do końca znane, ale przypuszcza się że owoc ten pochodzi z ziem Brazylii, Paragwaju i północnej części Argentyny. Marakuja jest hodowana w okolicach pasa tropikalnego. Owoce występują w kolorze żółtym i ciemnofioletowym, a kształt od okrągłego po owal. Środek może być miękki jak i twardy, soczysty z ziarnami w środku. Intensywne i aromatyczne właściwości smakowe
Kraj pochodzenia: Japonia
Kraj pochodzenia: Japonia
Mochi to rodzaj japońskiego deseru w formie ciasta/kluseczki z nadzieniem w środku. Jej sprężyste ciasto przypomina wyglądem pyzę.