

Kraj pochodzenia: Tajlandia
![]() |
![]() |
Z jakiegoś powodu przyjęło się że czerwone curry jest najostrzejsze. No bo czerwone to przecież musi być ostre, prawda? Okazuje się, że nie. Owszem, jest ostre, jednak najostrzejsza jest zielona pasta curry. W jej smaku odnajdziesz chili, trawę cytrynową, galangal i skórkę limonki Kaffir. Jeśli potrawa okaże się zbyt ostra, jej smak przełamie mleczko kokosowe.
Skład produktu: chili, trawa cytrynowa, czosnek, sól, szalotka, galangal, pasta KREWETKOWA (KREWETKI, sól), skórka limonki kaffir, kolendra, przyprawy. Produkt może zawierać śladowe ilości ryb.
Alergeny zostały oznaczone wytłuszczoną czcionką.
Wartość odżywcza w 100g/100ml produktu:
Wartość energetyczna | 391kJ/93kcal |
Tłuszcze | 1,5g |
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 0g |
Węglowodany | 13g |
- w tym cukry | 3,1g |
Białko | 3,3g |
Sól | 11.7g |
Wyprodukowano w Tajlandii.
79 |
Średnia wartość odżywcza | w 100g/100ml |
Wartość energetyczna | 93 kcal |
Tłuszcze | 1,5g |
Węglowodany | 13g |
w tym cukry | 3,1g |
Białko | 3,3g |
Sól | 11,7g |
Brak recenzji użytkowników
-Bez konserwantów,
-Bez sztucznych barwników,
-Bez glutaminianu sodu (MSG)
-Bez glutenu
Kraj pochodzenia: Tajlandia
Kraj pochodzenia: Tajlandia
Kraj pochodzenia: Tajlandia
-Bez konserwantów,
-Bez sztucznych barwników,
-Bez glutaminianu sodu (MSG)
-Bez glutenu
Kraj pochodzenia: Tajlandia
Produkt nie zawiera: konserwantów, sztucznych barwników, glutaminianu sodu (MSG)
Kraj pochodzenia: Tajlandia
Kraj pochodzenia: Tajlandia