

![]() |
![]() |
Skład produktu: ryż kleisty 28%, ryż 21%, mąka ryżowa 13%, mąka kukurydziana, olej palmowy, sos SOJOWY (SOJA, PSZENICA, woda, sól), cukier, przyprawy (SERWATKA w proszku [zawiera MLEKO], olej palmowy, SER w proszku [zawiera MLEKO], maltodekstryna, białko MLEKA, sól, proszek pomidorowy, cukier, cebula w proszku, smaki, ekstrakt drożdżowy, środek przeciwzbrylający: E551; regulator kwasowości: E296, E330; barwnik: E160c), smażone chili w proszku (przyprawy [czosnek, cebula, chili, szalotka], sos SOJOWY w proszku [SOJA, PSZENICA, sól], smak [olej kokosowy, KREWETKI [SKORUPIAKI]), cukier, sól, olej SOJOWY, wzmacniacz smaku: E635; przeciwutleniacz: E306; regulator kwasowości: E330; środek przeciwzbrylający:E551; barwnik: E160c), olej palmowy, modyfikowana skrobia z tapioki, wino ryżowe 0,2%. glukoza, maltodekstryna, wzmacniacz smaku: E621; algi morskie w proszku, chili w proszku, barwnik: E150c, E160c; RYBY w proszku, przyprawy (czosnek, cebula, szalotka), wzmacniacz smaku: E635; konserwant: E220 (SULFIT). Produkt może zawierać śladowe ilości jaj, orzechów, sezamu i mięczaków.
264 |
Brak recenzji użytkowników
Mochi to rodzaj japońskiego deseru w formie ciasta/kluseczki z nadzieniem w środku. Jej sprężyste ciasto przypomina wyglądem pyzę.
Delikatne krakersy z nadzieniem truskawkowym. W sam raz jako lekka przekąska.
Deser w japońskim stylu- mochi. Ciasteczka z mąki ryżowej z nadzieniem orzechowym.
Chrupiące, prażone algi morskie o pikantnym smaku.
Chrupiące nori o delikatnym smaku.
Chrupiące kawałki nori w tempurze jako znakomity zmiennik chipsów.
Chrupka przekąska o lekko pikantnym smaku.
Chrupkie krakersy ryżowe w różnych kształtach i smakach.
Koreański bestseller, który króluje na rynku od 48 lat.