

Kraj pochodzenia: Tajlandia
![]() |
![]() |
Z czego robi się sos rybny? Z sardeli. Sos rybny jest niezastąpionym składnikiem kuchni azjatyckiej. Jego naturalny skład idealnie pasuje do dań z: curry, smażonego ryżu, zup i sałatek.
Skład produktu: SARDELE 67%, sól, cukier.
Alergeny zostały oznaczone wytłuszczoną czcionką.
Wartość odżywcza w 100g/100ml produktu:
Wartość energetyczna | 330kJ/79kcal |
Tłuszcze | 0g |
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 0g |
Węglowodany | 7.3g |
- w tym cukry | 5.6g |
Białko | 12g |
Sól | 26.6g |
Wyprodukowano w Tajlandii.
76 |
Średnia wartość odżywcza | w 100g/100ml |
Wartość energetyczna | 79 kcal |
Tłuszcze | 0g |
Węglowodany | 7,3g |
w tym cukry | 5,6g |
Białko | 12g |
Sól | 26,6g |
Brak recenzji użytkowników
Kraj pochodzenia: Tajlandia
Kraj pochodzenia: Japonia
Kraj pochodzenia: Tajlandia
Delikatny, cieniutki makaron ryżowy idealny do sałatek lub jako dodatek farszu do sajgonek.
Kraj pochodzenia: Tajlandia
Kraj pochodzenia: Tajlandia