

Kraj pochodzenia: Holandia
![]() |
![]() |
Naturalnie warzony sos sojowy – to przyprawa, którą wzbogacimy smak każdego dania zarówno w trakcie gotowania, jak i na talerzu. Zawsze idealnie podkreśli smak i to nie tylko w specjałach kuchni azjatyckiej. Możesz użyć go do przyrządzenia każdej ulubionej potrawy, bo doskonale sprawdzi się jako dodatek do wszystkiego: włoskiego makaronu, amerykańskiego burgera, sałatki, a nawet deseru.
Sos powstaje w procesie warzenia według tradycyjnej receptury z czterech składników: ziaren soi i pszenicy, wody i soli. Tym, co niewątpliwie wyróżnia naturalnie warzony sos sojowy Kikkoman jest przejrzysty, ciemnobursztynowy brąz i głęboki, niepowtarzalny aromat.
Skład produktu: woda, SOJA, PSZENICA, sól.
Alergeny zostały oznaczone wytłuszczoną czcionką.
Wartość odżywcza w 100g/100ml produktu:
Wartość energetyczna | 325kJ/77kcal |
Tłuszcze | 0g |
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 0g |
Węglowodany | 3.2g |
- w tym cukry | 0.6g |
Białko | 10g |
Sól | 16.9g |
Wyprodukowano w Holandii.
Brak recenzji użytkowników
Kraj pochodzenia: Holandia
Kraj pochodzenia: Japonia
Kraj pochodzenia: Holandia
Kraj pochodzenia: Japonia
Kraj pochodzenia: Holandia
Kraj pochodzenia: Holandia
Kraj pochodzenia: Japonia