

![]() |
![]() |
Skład produktu:
Makaron: mąka PSZENNA, olej palmowy, sól, regulator kwasowości: E501, E500, E339; tocopherol w płynie (przeciwutleniacz: E306; emulgator: E322 (zawiera SOJĘ), przyprawy (ekstrakt drożdżowy, sos SOJOWY, czosnek, PSZENICA skrobiowa), ekstrakt z zielonej herbaty (oligosacharyd, katechiny herbaciane), barwnik: E101.
Przyprawa: przyprawy (maltodekstryna, hydrolizowane białko roślinne (SOJA, PSZENICA), sól, ekstrakt drożdżowy, olej musztardowy), sól, cukier, przyprawy (maltodekstryna, czosnek, glukoza, czarny pieprz), wzmacniacze smaku: E631, E627, regulator kwasowości: E330; spulchniacz: E412, karmel w proszku (maltodekstryna, barwnik: E150c).
Płatki: płatki kimchi 1% (chiński kabaczek, czosnek), kapusta chińska, marchewka, zielona cebula.
Produkt może zawierać śladowe ilości: jęczmień, skorupiaki, jaja, ryby, orzeszki, mleko, seler, sezam, mięczaki.
Alergeny zostały oznaczone wytłuszczoną czcionką.
Wartość odżywcza w 100g/100ml produktu:
Wartość energetyczna | 1748kJ/415kcal |
Tłuszcze | 12g |
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 6,4g |
Węglowodany | 69g |
- w tym cukry | 3,9g |
Białko | 7,7g |
Sól | 4,7g |
Wyprodukowano w Korei.
188 |
Brak recenzji użytkowników
Kraj pochodzenia: Chiny
Makaron Ramen w stylu japońskim to cienkie i prostokątne kluski używane w słynnej zupie Ramen. Można go używać także do dań typu stir-fries. Makaron Ramen jest porcjowany i gotowy do spożycia w zaledwie 5 minut.
Chrupka i pikantna przekąska z alg morskich w tempurze.
Makaron Udon w stylu japońskim do zup oraz jako dodatek do dań mięsnych i rybnych.